Fotke jednog superman-a

”Što zračiš to i privlačiš”
– Osobno najbolji komentar kojeg mogu dobiti je: ”Tvoje fotke imaju priču!”, -imaju, to i želim, i ŽELIM LJUDE KOJI TO PREPOZNAJU!

Jedna je bitna stavka koju biste trebali imati na umu kada birate fotografa, a ta je kako birate i njegov stil. Tuđi stil nije u redu mijenjati (pri tome ne govorimo o prijedlozima i idejama, dapače, one su dobrodošle, jer i fotografi ponekad zablokiraju, već isključivo o izmjeni nečijeg stila fotografiranja te same obrade). Osobno sam se više pronašla u spontanim, dokumentarističkim fotografijama, – onim s pravom vibrom. Upravo zbog toga, drago mi je kada mi se netko javi s komentarima gore.

Smatram kako u ovo doba previše poziranih i ”umjetnih” fotografija, iskrenost i nesavršenstvo dolaze na vidjelo, baš zbog toga su sve više primjetni, hmmm moguće je kako je došlo do zasićenja generacije jednim te istim copy-paste elementima i standardima, ali i poziranje je nečiji stil i izražaj, stoga cijenim i to. U cijeloj priči je najbitnije raditi ono što najbolje radiš, ono što te najviše ispunjava i čini te tobom, u vlastitom stilu, načinu definiranja lijepoga, vlastitim ”standardima” i s onima koji to prepoznaju.

Bilo bi dosta filozofiranja, evo par fotografija kratkog sessiona Maje i njezinog divnog superman-a.